• 08:00h - 16:00h
  • +387 59 373 552
  • gojko.bilkon@gmail.com
  • Српски језик
  • Deutsch
  • English

PORTFOLIO

Ciljna grupa proizvoda je proizvodnja zaštitne odjeće uglavnom po principu Lohn poslova za Inostrane kupce. 70 do 80% kapaciteta se izvozi, a ostatak je za zadovoljavanje potreba domaće potrošnje. Proizvodnja nije previše vezana za sezonu. Svoju pozicioniranost na tržištu Lohn poslova Bilkon je obezbjedio strogim poštovanjem standarda i kvaliteta izrade te rokova isporuke o čemu najbolje svjedoči stalna saradnja sa partnerom HMT iz Njemačke, a posebno sa svjetski poznatom firmom STIHL i HB protective wear.

Zaštitna odjeća pruža maksimalnu zaštitu korisniku, a tokom proizvodnje se primjenjuju najstrožiji standardi. Zaštitna odjeća je potpuno ugodna za nošenje i prilagođena je vrsti posla kojom se krajnji korisnik bavi.

Na mjestima gdje su izražena naprezanja upotrebljavaju se odgovarajući materijali. Izrađuje se anatomski lakt, anatomsko koljeno, a odjeća je obogaćena potrebnim detaljima značajnim za zaštitu, upozornje ili brže uočavanje opasnosti.

Za STIHL izrađujemo više od 14 modela zaštitne odjeće za sjekače u šumskoj djelatnosti, a sve modeli imaju najsavremeniju antireznu zaštitu.

Svi proizvedeni zaštitni odjevni predmeti i oprema dostižu vrlo visok estetski nivo.

Naša konfekcija proizvodi i radnu odjeću za kulinarstvo, medicinu te klasničnu industrijsku radnu odjeću, kao i radnu odjeću za ostale uslužne djelatnosti i državna preduzeća.

Stalno se prate inovacije kod prizvođača mašina za konfekciju i nabavljaju se nove mašine kako bi se proizvodnja unaprijedila.

Imamo stručno osposobljen upravljački kadar, vlastitu radionica za servisiranje opreme sa iskusnim majstorima te dobro obučenu radnu snagu koja se stalno dodatno edukuje. Sve ovo nas svrstava u red fabrika u kojim je moguća proizvodnja najzahtjevnije zaštitne odjeće.

Preduzeće posjeduje ISO sertifikate.